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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2003 Rapid determination of acetaldehyde in cheese by PTR-MS Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2015 A rapid LC–MS/MS method for quantitative profiling of fatty acids, sterols, glycerolipids, glycerophospholipids and sphingolipids in grapes Della Corte, A.; Chitarrini, G.; Di Gangi, I.M.; Masuero, D.; Soini, E.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2015 Rapid non-invasive quality control of semi-finished products for the food industry by direct injection mass spectrometry headspace analysis: the case of milk powder and anhydrous milk fat Makhoul, S.; Yener, S.; Khomenko, I.; Capozzi, V.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Scampicchio, M.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-1990 Rapporti filogenetici tra il Teroldego ed alcuni vitigni appartenenti a zone geografiche diverse Scienza, A.; Mattivi, F.; Villa, P.; Gianazza, E.; Tedesco, G.; Failla, O. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1979 Rapporto fra i costituenti volatili della grappa e le caratteristiche organolettiche Versini, G.; Margheri, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2021 Rapporto tra strategie di fertilizzazione e invecchiamento atipico (ATA) di vini bianchi trentini Delaiti, S.; Pedo', S.; Roman Villegas, T.; Nardin, T.; Zanzotti, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2004 Real time measurements of strawberry volatile compounds during eating Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2023 Recent applications of stable isotope ratio analysis in the study of wine and wine products Pianezze, S.; Perini, M.; Paolini, M.; Allari, L.; Tonidandel, L.; Finato, F.; Guardini, K.; Traldi, U.; Larcher, R. -
1-gen-2003 Red pigments in the Vitis vinifera grape Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Grando, M.S.; Stefanini, M.; Velasco, R. Articolo in rivista
1-gen-2011 Red wine prevents the postprandial increase of plasma cholesterol oxidation products: a pilot study Natella, F.; Macone, A.; Ramberti, A.; Forte, M.; Mattivi, F.; Matarese, R.M.; Scaccini, C. Articolo in rivista
1-gen-2019 Reducción de insecticidas y fungicidas durante la fermentación de blanco por parte de los coadyuvantes enológicos Nicolini, G.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Sboner, M.; Volpini, A.; Manara, M. Articolo in rivista
1-gen-2018 Reducción de insecticidas y fungicidas durante la fermentación de blanco por parte de los coadyuvantes enológicos Nicolini, G.; Román, T.; Tonidandel, L.; Sboner, M.; Volpini, A.; Manara, M. Articolo in rivista
1-gen-2019 Regional discrimination of Australian Shiraz wine volatome by two-dimensional gas chromatography coupled to time-of-flight mass spectrometry Šuklje, K.; Carlin, S.; Antalick, G.; Blackman, J.W.; Deloire, A.; Vrhovsek, U.; Schmidtke, L.M. Articolo in rivista
1-gen-2016 Regional features of northern Italian sparkling wines, identified using solid-phase micro extraction and comprehensive two-dimensional gas chromatography coupled with time-of-flight mass spectrometry Carlin, S.; Vrhovsek, U.; Franceschi, P.; Lotti, C.; Bontempo, L.; Camin, F.; Toubiana, D.; Zottele, F.; Toller, G.; Fait, A.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Regional features of northern Italian sparkling wines, identified using solid-phase micro extraction and comprehensive two-dimensional gas chromatography coupled with time-of-flight mass spectrometry Carlin, S.; Vrhovsek, U.; Franceschi, P.; Lotti, C.; Bontempo, L.; Camin, F.; Toubiana, D.; Zottele, F.; Toller, G.; Fait, A.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 Regulation of flavonol content and composition in (Syrah×Pinot Noir) mature grapes: integration of transcriptional profiling and metabolic quantitative trait locus analyses Malacarne, G.; Costantini, L.; Coller, E.; Battilana, J.; Velasco, R.; Vrhovsek, U.; Grando, M.S.; Moser, C. Articolo in rivista
1-gen-2019 Removal of pomace residues is critical in quantification of element concentrations in extra virgin olive oil Pošćić, F.; Furdek Turk, M.; Bačić, N.; Mikac, N.; Bertoldi, D.; Camin, F.; Jukić Špika, M.; Žanetić, M.; Rengel, Z.; Perica, S. Articolo in rivista
1-gen-2015 Resultados a nivel aromático y fermentativo de cepas de levadura en la producción de espumosos de rápido consumo Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2013 Resveratrols as target compounds in the evaluation of antioxidant activity of Southern Brazilian red wines Gris, E.F.; Ferreira, E.A.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Pedrosa, R.C.; Bordignon Luiz, M.T. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2018 Rhodiola rosea, a protective antioxidant for intense physical exercise: an in vitro study Sist, P.; Tramer, F.; Lorenzon, P.; Urbani, R.; Vrhovsek, U.; Bernareggi, A.; Sciancalepore, M. Articolo in rivista
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